Stenbukken 42, 3650 Ølstykke

Skønt Gårdhavehus med et unikt lysindfald

Skønt Gårdhavehus med et unikt lysindfald!

6 ovenlysvinduer, glasvæg og store vinduespartier giver huset en helt særlig karakter hvor de naturskønne omgivelser kommer med helt indenfor.

Boligen der fremstår yderst velholdt og opdateret indeholder: Entre med klinkegulv og indbygget halogenspots, depotrum med skabe, hylder samt en praktisk bordplade. Fordelingsgang med skabsvæg, soveværelse og værelse med indbyggede skabe, 2 lyse badeværelser med flotte klinker, det ene med vaskesøjle. Stor lys opholds- og spise stue i åben forbindelse med et dejligt køkken hvor der er kræset for detaljen.

Fra stuen er der udgang til den skønne velanlagte gårdhave hvor den ene terrasse er overdækket af et helt nyt tag. Haven er designet af en havearkitekt med 3 terrasser hvoraf den ene er hævet. Chaussesten og rododendronbede i alle tænkelige farver, gør haven til en oase på alle årstider.

Huset er et lavenergi hus, der er indlagt varme i alle husets klinkegulve og Built up taget er pålagt en speciel isolerende gummidug.

Der er skole og gode indkøbsmuligheder i gåafstand, via et velfungerende stisystem og området byder endvidere på et væld af sports- og aktivitetstilbud, eksempelvis golf- og tennisbaner, rideskole og fitnesscenter. Herudover har kommunen vedtaget at opføre Nord-Europas største vandland i de kommende år.

Grundejerforeningen Hampeland er velfungerende og sørger for at vedligeholde og udfærdige reparationer når det trænger.
Husene skal udvendigt holdes i sort og hvid.

Der kunne skrives mange flere detaljer om denne perle af en bolig, men den skal simpelthen ses og opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.