Batterivej 8, 2650 Hvidovre

Villaen med højt til loft og den store park

Liebhaverejendom fra før verden gik af lave.
Batterivej er en lille enklave af villaer, der er bygget ovenpå volden fra det nedlagte fæstningsværk.
Villaen er beliggende på en stille grusvej mellem 2 voldgrave, der som en å løber på begge sider af huset. Fra vejen fører en svungen stentrappe op til den højt liggende villa, hvor en hyggelig repos byder velkommen.
På 3 sider rundt om huset er der en stenterrasse, hvor du kan placere dig efter sol og vind. Op ad smedejernsgitteret på terrassen mod syd vokser 20 vinstokke, der giver skygge for den solen og vindruer til en ballon med den kendte Avedøre vin. 2 brede terrassedøre sikrer adgang til terrasserne.
Når du træder ind i den parklignende have går du mellem æble- pære og blommetræer. Herfra er der yderligere en stentrappe ned til åen, hvor du kan nye en stille aften med ild i udendørspejsen og måske en lille rotur.
I huset møder du en åben forstue med adgang til badeværelse og pigeværelse. Forstuen giver direkte adgang til spisestuen og køkkenet, der er centralt placeret i huset.
I stueetagen er der 2 værelser. Det ene værelse er forsynet med indbygget skab og med en fløjdør til terrassen, og i det andet er et palævindue ud mod haven. Fra spisestuen fører den svungne trætrappe op til 1. salen. Her er opholdsstuen med brændeovn og de synlige hanebånd og udsigt mod vest og mod syd.
Fra denne stue går du ind i soveværelset med direkte adgang til husets andet badeværelse, der også er forbundet med en sauna. Fra soveværelse og badeværelse har du udsigt ud over byens tage. Herfra kan du se broen til Amager, pylonerne på Øresundsbroen samt fyrværkeriet i Tivoli.
Her er desuden forrådskælder foruden at der er plads til villaens værksted.
Til ejendommen hører et sommerhus
med egen indgang fra veje og indeholder entre/køkken, badeværelse og en lys stue med udsigt til haven. Huset er opvarmet ved eget oliefyr, hovedhuset er opvarmet af gasfyr.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.