Sandholtvej 5, 2650 Hvidovre

Veldisponeret ejendom for den store familie.

Veldisponeret ejendom til den store familie her er i alt 242 kvm under tag incl 59 kvm højloftet og anvendelig underetage. Boligen er beliggende på en lukket vej med stistystem til skole tæt på Strandhaven med legeplads, boldbane og meget mere.
Villaen er opført i 1968 i gule sten og med nyere tegltag. Her er nyere sprossede termoruder 2006/2014.

Ejendommen har en stenbelagt forhave med indkørsel til carport/udhus, denne fungerer tillige som en stor terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Baghaven er helt ugeneret og her er beplantning for enhver smag.
Her er desuden et havehus og redskabsskuret.
Boligen indeholder:
Entre med trappe til 1. sal og et godt lysindfald, her er indbyggede skabe og nedgang til underetagen. 2 værelser hvoraf det ene kan opdeles til 2 rum. Stor opholdstue med brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse og haven med masser af beplantning og frugttræer. Vældigt stort køkken med spisepladsen og udgang til gårdhaven. Badeværelse med bruseniche og varme i gulvet nyrenoveret i den klassiske stil. 1. salen har 3 disponible rum samt badeværelse med bruseniche og varme i gulvet. Underetagen har vaskekælder med fyrrum og stor disponibelt rum med separat udgang.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.