Parcelvej 2, Lendemarke, 4780 Stege

Atmosfærefyldt Villa, med fuld kælder og tæt på Noret.

Stege er den idylliske middelalderby på Møn, der summer af liv på markedsdage, og hvor du finder butikker med alt hvad du behøver til hverdag og fest.
Her kan du bo i rolige omgivelser med kort afstand til Stege Centrum, og med udsigt til Noret. Her er 3 min. gang til en hyggestund ved vandet, og en kort cykeltur til Steges nye butikscenter. Villaen er omkranset af en ugeneret have, og ved siden af villaen ligger selvstændig udestue, værksted eller depotrum, der er sammenbygget med carporten. Dette afsnit af ejendommen kan bruges som havens indendørs forlængelse, eller her kan hobbymanden have sit produktionsværksted.
Ud over pladsen i carporten er der plads til 2 biler i indkørslen.
Husets entre har plads til overtøjet, og herfra er der indgang til den store lyse sydvendte spisestue, som ligger i forlængelse af opholdsstuen. I stuen kan havens skiftende farver følges fra vinduet, eller man kan bruge udgangen til en helt ugeneret haveterrasse.
Køkkenet er velindrettet med god bordarbejdsplads, og ligger placeret lige over for spisestuen.
Badeværelset et godt indrettet med en stor bruseafdeling og lyse klinker på gulvet.
Soveværelset har en hel skabsvæg og en direkte udgang til morgenterrassen, hvor østsolen og havens friske dufte kan nydes.
Hele villaen er udstyret med plankegulve.
Fra entreen går trappen ned til underetagen, som er udgravet i husets fulde størrelse. Her er der masser af plads i 2 store lyse opholdsrum i husets fulde længde med vinduer op til haven, begge rum opvarmes med centralvarme. Her er der er mulighed for indretning af gildesalen til din årlige mærkedag, eller rummene kan bruges til overnattende gæster. Det er også muligt at teenageren vælger at indtage disse rum, når han/hun opdager, at der lige overfor er et lyst velfungerende badeværelse, samt egen indgang via kælderdøren.
Endelig er der et traditionelt depotrum i underetagen.
Villaen er opført i røde teglsten, som næsten er obligatorisk for kvarteret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.