Vandkarsevej 13, 2880 Bagsværd

Velindrettet etplanshus med stor sydvendt have

Her er pladsen til familien med vokseværk eller hjemme erhverv.

Ejendommen:
Murstensejendom bygget i 1982 af gode materialer. Huset opvarmes af nyere varmepumpe og huset ventileres med genvex ventilation, som giver et behageligt indeklimaåret rundt.
I forhaven er der muret og isoleret garage med separat værksted.
Og et godt skur, som er inddelt i 3 rum med plads til cykler, brænde og haveredskaber. I det ene rum er der stige til hems, som kan benyttes til opbevaring eller børnenes hulelegeplads.

Haven:
Meget nem have med plads til både børn og voksne. Flere terrasser. Baghaven er sydvendt og helt ugenert.

Huset indeholder:
God entre med dobbelt skab, hvor der er plads til tøj og sko. Stort og rummeligt Svane spisekøkken med masser af arbejdsplads og direkte udgang til vestvendt terrasse. Lys og nemt møblerbar stue med flot udsigt over haven og med udgang til stor sydvendt terrasse. Forældre soveværelse med god skabsvæg og udgang til terrasse, soveværelset har direkte forbindelse til toilet, bad og sauna. I modsatte ende af huset er praktisk skabsgang, 3 gode værelser samt toilet og bad. Bryggersindgang.

Område:
Huset er beliggende i roligt lukket villakvarter. Mange rekreative grønne områder tæt ved, f.eks Fedtmosen, Smørmosen, Hareskoven og Bagsværd Sø. Ejendommen ligger med kort afstand til skole, institutioner, Bagsværd svømmehal og Akademisk Boldklubs idrætsanlæg med fodboldbaner og idrætshal. Desuden tæt på butikker, S-tog og busser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.