Kagsåvej 43C, 2860 Søborg

Velindrettet rækkehus hvor der tænkt på detaljer

Ejendommen:
Hver en kvadratcentimeter i dette flotte rækkehus er gennemtænkt og veludnyttet og boligen er fint forbundet af en snoet trappe, som forbinder etagerne ganske fint.

Du kommer ind i en entré, med dagslys fra det store vindue i hoveddøren. Her er der plads til at smide over- og fodtøj inden du kommer ind i køkkenet i åben forbindelse med spisestuen, hvor der er plads til det store spisebord og dejligt lysindfald fra gulv til luft vinduer.

Fra spisestuen er der direkte adgang til opholdsstuen, hvor du har udgang til terrassen med den frie udsigt og plads til en god grillaften. Du kan også gå nogle trappetrin længere ned, hvor der er en stor og hyggelig fælleshave, som deles med de 6 naboer i den meget velfungerende grundejerforening.

Gæstetoilet.

Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler med rig mulighed for at hænge tøj til tørre samt skabe til ekstra indkøb og opbevaring.

Boligen er indrettet med et velfungerende hjemmekontor med fransk altan og med plads til to hæve-sænkeborde. Der er også værelset til den yngre generation fordelt på to niveauer, hvor den åbne trappe fører dig til hemsen med loft til kip.

Det nyere badeværelset har den helt store bruseniche, varme i gulvet og alt er holdt i smagfuldt afstemte lyse farver.

På førstesalen er det store soveværelse med walk-in closet fra gulv til loft og garderobeskab med skydelåger og desuden udgang til altanen med plads til to, og nyde kaffen i morgensolen.

Boligen er desuden udstyret med 2 depotrum, det ene v. forhaven uden for køkkenet og det andet forenden af de 7 rækkehuse. Der er plads til 2 biler foran boligen, hvoraf den ene plads er i carporten.

Omgivelserne:
Ejendommen ligger i Søborg. Perfekt for dem som arbejder i København, men ønsker at trække sig tilbage til forstaden efter en lang arbejdsdag.
Det er et roligt område med kort afstand til grønne områder, skole- og daginstitutioner, indkøb, sportsfaciliteter og offentlig transport. Der er ligeledes gode forbindelsesmuligheder via motorveje og store indfaldsveje. 15 minutter fra Rådhuspladsen.
Den dejlige store fælleshave et stedet, hvor naboer kommer hinanden ved og afholder fester som fødselsdage, konfirmationer mm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.