Kongens Enge 13, ulvshale, 4780 Stege

Topbeliggende i udkanten af Ulvshaleskoven

Møn, Ulvshale, Kongens Enge 13 på 1190 m2
Ud mod åbent, areal med få, af gangen græssende kvæg. Her er et godt naturmiljø Grunden ligger tilbagetrukket fra vejen.
Her er opført en Hytte indeholdende to rum: en soveafdeling med fire sove pladser og afslapningsareal til en lænestol adskilt fra det andet rum med en foldedør. Det andet rum indeholder opholdsarealet med trinettekøkken (Køkkenvask, køkkenskab samt køleskab). Desuden to køkkenskabe samt bord, som kan sænkes ned imellem bænkene og fungere som yderligere to sovepladser. Der er opført 2 terrasser - en mod syd og en mod nord. der blev i 2017 udført et nænsomt, men omfattende fældningsarbejde, hvor de ældste, smukke fyrretræer blev bevaret. De står nu som skulpturelle vidundere i et areal med bl.a. lyng og blåbær.
Grunden er fuldt byggemodnet med vej, indskud til vandværk betalt samt el , telefon og fiberkabel ført til grundene.
Området:
God beliggenhed i udkanten af Ulvshaleskoven ved Stege Bugt og fugleområderne. Området er karakteriseret af lyngbevoksning med enebær og engareal med fuglesø. 100 m fra grundene er der direkte udsyn over Stege Bugt, og du kan vandre en spændende tur på digeryggen, hvor du har Stege Bugt til den ene side og naturarealerne på den anden side. Er du fugleinteresseret vil du dagligt opleve havørne og i sæsonerne kærhøge, rød glente og andre rovfugle foruden vadefulge og vandrikse.
Grunden nås på ca. 1½ time i bil fra Københavns Centrum. Ulvshale strand er en populær badestrand med bred forstrand , klitter og bagland med græssende kvæg.
Nyord:
Nyord er en lille hyggelig ø med vejforbindelse til Ulvshale. På Nyord er der et enestående samfund med kirke, restaurant Lollisgaard og andre spisesteder. Nyord Havn er velbesøgt af lystsejlere fra ind- og udland.
Nyord Enge, der dækker 400ha på øen Nyord ved den nordligste spids af Møn, er et af de største og mest fuglerige strandengsområder i hele Østdanmark. Engene har aldrig været opdyrket eller drænet. Næsten halvdelen af engene ejes af Fugleværnsfonden, der siden 1971 har opkøbt engarealerne for at bevare dem som et af Danmarks vigtigste levesteder for gæs, ænder og vadefugle. Fugleværnsfonden sørger for pleje af engene for at give optimale forhold for de ynglende vadefugle, bl.a. ved at der sættes kvæg ud fra 1. juni til at afgræsse engene for at sikre en lav græshøjde. For at hjælpe den truede stor kobbersneppe er en rævespærre blevet sat op på broen til Nyord.~(Kilde: Dansk Ornitologisk Forening
Stege:Hyggelig købstadsmiljø i en aktiv by med restauranter, cafeer, markedsdage og andre aktiviteter. Desuden store dagligvarebutikker: Co-op, Netto og Aldi, som tiltrækker oplandshandlende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.