N.J. Fjords Alle 4, ST., 1957 Frederiksberg C

Herskabelig 4 værelser centralt på Frederiksberg

På en af de bedste adresser på det indre Frederiksberg findes denne unikke lejlighed. Ejendommen er arkitekttegnet og bevaringsværdig og lejlighedens planløsningen er stadig original efter arkitektens tanker.
I entréen findes et meget praktisk mini walk-in skab til opbevaring af overtøj, fodtøj m.m. Dette har tidligere være pigens private toilet.
Opholdsstuen forbindes en suite med spisestuen, begge med sildebensparketgulv. Her er mulighed for at lave en smuk opdeling med fx franske døre.
Lejligheden rummer både et stort soveværelse samt yderligere et værelse. Begge værelser vender mod gården og har udsigt til en hyggelig gårdhave.
Køkkenet er lige overfor stuen men heldigvis adskilt af en gang. Her kan du i ro og mag kreere aftensmaden efter alle kunstens regler og nyde middagen i spisestuen.
I lejlighedens badeværelse er der plads til stor bruseniche.

Lejligheden trænger til en opfriskning, så der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på lejligheden. Sildebens-parketguvlet, stukatur, og tunge døre er et godt fundament for at genskabe en herskabelig lejlighed med respekt for de originale detaljer i denne arkitekttegnede planløsning.

Til ejendommen hører der en hyggelig gårdhave til med plads til ejendommens beboere, her er både plads til den lidt ældre generation med borde bænke og
grillarrangement samt legemuligheder for den lidt yngre generation.
Ejendommen er en rødstensejendom opført 1899
OMRÅDET:
Denne lejlighed er placeret i et yderst attraktivt og mondænt område på det indre Frederiksberg C.
Landbohøjskolen/LIFE og det biovidenskabelige fakultet, er nærmeste nabo. Her finder du den smukke park, som flittigt bruges af Frederiksbergborgerne.
Du bor desuden i gåafstand til Frederiksberg Centeret, Metro, svømmehal samt masser indkøbsmuligheder, caféer -og restaurantliv.

Den grønne sti (cykelstien) som fører dig diagonalt gennem byen, findes få meter fra lejligheden. Cykelstien strækker sig fra
Lyngbyvejen i nord, over Nørrebro igennem en stor del af Frederiksberg til Valby i Vest. Med kun 7 vejkryds er det den hurtigste vej gennem byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.