Gammel Kongevej 150, 2. TH., 1850 Frederiksberg C

Klassisk herskabslejlighed i den originale stil.

Lejligheden ligger centralt på Frederiksberg nærmere betegnet på Gammel Kongevej, som udgør hjertet af det mondæne Frederiksberg med caféer, restauranter og specialforretninger i gåafstand.

Herudover er der kort afstand til Frederiksbergcentret med metrostation og Frederiksberg Have. Næste år åbner ny metrostation på Frederiksberg Alle.

Frederiksberg er en levende by med mange faciliteter herunder mange uddannelsesinstitutioner - gymnasier og højere læreanstalter etc. - samt et livligt handelsmiljø med de mange forretninger.

Centralt på Frederiksberg finder du denne originale herskabslejlighed. Lejligheden har været beboet af samme familie i ca. 75 år og trænger derfor til en opfriskning samt modernisering af køkken og badeværelse.

Selve lejligheden er en historie i sig selv. Den byder på 7 værelser heraf 3 store lyse stuer, hvoraf den ene har udgang til sydvendt altan.

De 4 værelser er alle store og lyse. Det originale køkken er stort med god spiseplads, og det originale badeværelse har udgang til altan.

Overalt i lejligheden finder du de originale døre, og i spisestuen sildebensparket gulv, samt klassiske stuklofter, her er højt til loftet.

På 5. sal findes yderligere 2 værelser, der tidligere har været anvendt til pigekammer, kaldeanlægget i køkkenet findes endnu.

Ejendommen opført i 1905. har dørtelefon. Flot bred opgang med høje paneler, cykelparkering i gården samt gårdmiljø med fælles gårdhave med masser af miljø.

Ejendommen har et flot fælles indgangsparti malet i gule nuancer godt afstemt med rødstensbygningen.

Bestil en privat fremvisning på tlf. 40452016 v/ Tove Hansen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.