Gammel Kongevej 150, 2. TH., 1850 Frederiksberg C

Klassisk herskabslejlighed i den originale stil.

Lejligheden ligger centralt på Frederiksberg nærmere betegnet på Gammel Kongevej, som udgør hjertet af det mondæne Frederiksberg med caféer, restauranter og specialforretninger i gåafstand.

Herudover er der kort afstand til Frederiksbergcentret med metrostation og Frederiksberg Have.

Frederiksberg er en levende by med mange faciliteter herunder mange uddannelsesinstitutioner - gymnasier og højere læreanstalter etc. - samt et livligt handelsmiljø med de mange forretninger.

Centralt på Frederiksberg finder du denne originale herskabslejlighed. Lejligheden har været beboet af samme familie i ca. 75 år og trænger derfor til en opfriskning samt modernisering af køkken og badeværelse.

Selve lejligheden er en historie i sig selv. Den byder på 7 værelser heraf 3 store lyse stuer, hvoraf den ene har udgang til sydvendt altan.

De 4 værelser er alle store og lyse. Det originale køkken med god spiseplads, og det næsten originale badeværelse har udgang til altan.

Overalt i lejligheden finder du de originale døre, og i spisestuen sildebensparket gulv, samt klassiske stuklofter, her er højt til loftet.

På 5. sal findes yderligere 1 værelse der tidligere har været anvendt til pigekammer, kaldeanlægget i køkkenet findes endnu.

Ejendommen opført i 1905. har dørtelefon. Flot bred opgang med høje paneler, cykelparkering i gården samt gårdmiljø med fælles gårdhave.

Ejendommen har et flot fælles indgangsparti malet i gule nuancer godt afstemt med rødstensbygningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.