Gammel Kongevej 150, 1. TH., 1850 Frederiksberg C

Klassisk ejendom på det mondæne Frederiksberg.

Lejlighed ligger på Gammel Kongevej, som udgør hjertet af det mondæne Frederiksberg.
Lige om hjørnet har du den legendariske Værnedamsvej, som er en pendant til den parisiske gade i Latinerkvarteret, Her er en livlig blanding af caféer, vinbarer, restauranter, modebutikker og lækre forretninger med franske delikatesser i den smalle gade, hvor trafikken af biler og cykler går i begge retninger.
Frederiksberg byder på flere metrostationer og flere kommer til. Den grønne cykelsti går igennem bydelen.
Her er masser af planer for det fremtidige Frederiksberg bl.a. grønttorv, Frederiksberg hospitals forandring de kommende år, kulturhuset ved Det Kongelige Konservatorium.

Ejendommen har et flot fælles indgangsparti malet i gule nuancer godt afstemt med rødstensbygningen. Opgangen har buer og søjler og en bred trappe.

Entréen er møblerbar og har vindue mod gårdhaven samt et indbygget skab.

Spisestuen er lys med høje paneler og et stort vinduesparti mod gårdhaven. Spisestuen ligger i forbindelse med opholdsstuen der ligeså har store vinduespartier med brede vindueskarme og radiatorskjulere.

Fra spisestuen er der udgang til mellemgangen. Gæstetoilet med håndvask. forældresoveværelse med indbygget skab privat badeværelse og udgang til altan mod gårdhaven, og derudover er der 2 værelser af gode størrelser.

Køkkenet er veldisponeret med masser af skabe og fadeburet ligesom der også er plads til et fritstående arbejdsbord. Fra køkkenet er der udgang til bagtrappen og et ekstra værelse.

Loftet har 2 værelser, som på BBR er 18 m2. Loftet kan også anvendes til overnatning efter renovering.

Karreen har en fælles gårdhave med masser af miljø og plads til en stille stund, grill aften, cykler samt børnenes egne huse. Ring for en privat fremvisning Tove Hansen 40452016

Ring for en privat fremvisning på tlf. 40452016 Tove Hansen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.