Solvej 4, 1. TH., 2000 Frederiksberg

4- værelses lejlighed med en god atmosfære og måske altan

God adresse på Frederiksberg. Beliggende med masser af træer og anden beplantning lige uden for vinduerne til den ene side og den anden side en flot gårdhave. Samtidig beliggenhed med få minutters gang til Metrostation, Frederiksberg Center, og Frederiksberg Have, der året igennem står flot med naturens mange skiftende farver. Du kommer til at bo lige ved uddannelsesinstitutionerne CBS, og ved Frederiksbergs forretningsstrøg med specialbutikker og caféer.

Ejendommen er bygget i en aristokratisk stil og lejligheden er velindrettet med 4 værelser, velbevaret helt i oprindelig stil.

Fordelingsgang, herfra videre til opholdsstuen og derfra til spisestuen gennem en dobbelt døråbning.

Der er soveværelse og gæsteværelse med indbyggede skabe - begge værelser har udsigt til gårdhaven.

I stuer og soveværelser er der stadig flot og velbevarede stuk, der med lidt fingersnilde kan genskabes som et smukt stykke kunsthåndværk, og der er originale fyldningsdøre.

Der er et pænt stort badeværelse med fliser på gulvet. I badeværelset er der stadig plads til et badekar på løvefødder.

Det næsten originale køkken er med gaskomfur, og fadeburet er bevaret. Herfra er der udgang til bagtrappen og ud til gårdhaven.

Lejligheden er udstyret med bræddegulve, der kan afhøvles og fremstå som et flot plankegulv.

Hele lejligheden er meget velbevaret, men kan dog trænge til at blive opdateret til nutidig stil.

Til lejligheden hører et dejligt gårdhavemiljø, der er renoveret inden for de sidste år med stenbelægning. Der er legeredskaber for de yngste og rolige grillpladser for de voksne. Den aktive ejerforening har i de senere år lagt dræn omkring ejendommen, der er skiftet kloaker og kælderen er renoveret.
Der er rigtigt mange oplysningen på ejerforeningens hjemmeside som kan ses her http://ejerforeningensolvej.dk/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.