Husumgade 51, 2. TV., 2200 København N

Lækker istandsat 3 værelses lejlighed du bør se.

Her på det centrale Nørrebro føles det som et bysamfund hovedstaden, dog er man kun få minutter væk fra Københavns centrum, og Dronning Louises Bro er altid åben. På Nørrebro er her liv, her er nærvær, her er plads til samtale på gaden, på trappestenen og i gårdhaven. Her taler alle med alle og følger med i hvad der sker i nærsamfundet.

Adressen er lige ved de grønne områder Nørrebroparken og Assistens Kirkegård, midt i Nørrebros mylder af lokalbutikker og restauranter for enhver smag. Her er de lokale marked om lørdagen i sommermånederne samt musikoplevelser for enhver smag.

Entreen er en lang fordelingsgang med adgang til spisestuen, der har dobbelte fløjdøre ind til opholdsstuen. For enden af gangen ligger soveværelset med udsigt til gårdhaven, og ved siden af ligger det veldisponerede og renoverede køkken. Det lækre og indbydende køkken er udført i en blanding af træ og hvide køkkenskabe. Herfra er der også udgang til bagtrappen. Badeværelset har en bruseniche med blågrå mosaikfliser på gulv og vægge, og på modsat side ligger toilet og i midten håndvask pæn størrelse.

Lejligheden er udstyret med flotte planker på gulvet, fyldingsdøre og stuklofter. Der er monteret nyere vinduer med flotte brede vindueskarme, hvor der er plads til at du kan sidde og nyde udsigten.

Gårdhaven er sammenlagt med de andre foreninger så der er masser af plads at boltre sig på både for dig der vil have en stille stund, til børnene er der legeredskaber og mulighed for grill hvor sommeren er lige om hjørnet.

Ring for en privat fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.