Edvard Thomsens Vej 69, 1. 2., 2300 København S

Veldisponeret bolig til dig der ønsker City lige uden for dørene.

Bliv en del af det nye København - flyt til en bydel med pionerånd.

Her er lejligheden på det nye, mondæne Amager midt i Ørestad By, ved Metro og Fields Shoppingcenter og med Ørestads Gymnasium og andre uddannelsesinstitutioner i behagelig gåafstand.
Metroen på Ørestads station bringer dig til det gamle København på et øjeblik. Her er kun ganske kort til Bella Center og Lufthavnen med dertil hørende erhvervsmuligheder og internationale atmosfære.
Her er Amager Fælled store grønne område hvor dyrene har deres helt private københavner Park. her går store rudler af dådyr sammen med det unikke fugleliv.

Ejendommen er opført i 2007 og fremstår indbydende med gode parkeringsmuligheder og grønne arealer med legepladser til børnene og masser af beplantning.
Lejligheden har en helt optimal indretning til dig, derønsker en åben og lys lejlighed med plads omkring dig.
Entreen eråben med indbygget garderobe, og her er rigeligt plads til kommoden og spejlet. Spisekøkkenet, som står i åben forbindelse med stuen, er yderst velindrettet med udgang til svalegangen, der bruges som altan om sommeren.
Den store opholdsstue har udgang til altanen og der er frit udsyn til de grønne arealer.
Det store soveværelse har skabsvæg fra gulv til loft.

Badeværelset er meget veldisponeret og har lyse fliser i brusenichen, er indrettet med en stor bordplade med underskab og har varme i gulvet.
Hele lejligheden er udstyret med lyse gulve og store vindues partier. Kombinationen af det lyse materialevalg og lysindfaldet i lejligheden giver dig det rigtige sted at bo, til dig der søger en åben, lys og venlig bolig med en central beliggenhed ud til Amagers frie natur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.