Solvej 7, 2. TH., 2000 Frederiksberg

3. Værelser med flot hjørnestue

Attraktiv adresse på Frederiksberg

Flot 3-værelses hjørnelejlighed med den bedste centrale beliggenhed på rolig vej på Frederiksberg med masser af træer og anden beplantning.

Med gå-afstand til Frederiksberg Rådhus, Frederiksberg Center, Metro station og Frederiksberg Have. Du kommer til at bo lige ved uddannelsesinstitutionerne og forretningsstrøg med spændende kunsthåndværk og cafeer.

Ejendommen er bygget i en klassisk aristokratisk stil, hvilket også præger lejlighedens indre, specielt hjørnestuen med en fin udsigt til andre smukke bygninger.

Du kommer ind i en indbydende fordelingsgang, der runder, og går videre til en elegant hjørnestue med et godt lysindfald og franske døre ind til spisestuen. Der er soveværelse med 2 udgange samt badeværelse med brus og køkkenet med masser af skabe og god bordplads samt udgang til bagtrappen.

Lejligheden er udstyret med plankegulve, stuklofter og fyldingsdøre som det hører sig til i en klassisk frederiksberglejlighed.

Hele lejligheden trænger dog til at blive opdateret.

Til lejligheden hører et dejligt gårdhavemiljø, der er renoveret inden for de sidste år med stenbelægning legeredskaber for de yngste og rolige grillpladser for de voksne.

Den aktive ejerforening har i de senereår lagt dræn omkring ejendommen, der er skiftet kloaker og kælderen er renoveret.

Der kan hentes yderligere oplysninger på foreningens hjemmeside http://ejerforeningensolvej.dk/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.