Nørrebyvej 40, 4791 Borre

Landejendom med unik beliggenhed i landskabet og fri udsigt

Landejendom med egen husstands vindmølle. Her er der plads til store armbevægelser. Perfekt ramme om den store familie eller erhverv med pladsbehov. Har du heste med i bagagen er der rigeligt med plads til dem også!
Ejendommen ligger smukt i landskabet med udsigt ud over Østersøen. Ca. 1,2 ha grund og 225 m2 beboelse samt masser af udenomsplads.

Du kører gennem en allé fra offentlig vej til gården, der ligger for sig selv mellem landevejen og en storslået udsigt til Høje Møn. Gårdens fine placering i landskabet er et særkende for denne ejendom.
Beboelsen indeholder entre med trappe til 1 sal, til venstre spisekøkken mod vest og grovkøkken mod øst, der også har en fin udsigt over Borre mose. I grovkøkkenet står den originale gruekedel samt et velholdt brændekomfur. Vendt mod syd finder du et stort soveværelse og en opholdsstue med udsigt til haven. I forlængelse af stuen er der en vinterhave/udestue, som er isoleret til moderne standard, og er en del af helårsbeboelsen. Der er 2 badeværelser, i stueetagen og på 1. sal, det sidste med hjørne badekar. Resten af 1. sal indeholder 3 soveværelser med god udsigt over landskabet samt en stor sal velegnet til erhverv, gildestue, eller andet, der kræver god plads. Fra salen fører en trappe ned til garagen.

Gården har været brugt til opdræt af økologiske frilandsgrise, og staldbygningerne er stadig velegnede til dyrehold. I forlængelse af beboelsen er der en traditionel dybstrøelsesstald på 360 m2. Langs denne staldbygning er der en overdækning på 180 m2, som også har været brugt til husdyr. En fritliggende staldbygning på 190 m2 er indrettet med båse, og kan uden videre bruges til heste - får eller andet. Der er en værkstedsbygning på 100 m2, som er anvendelig til formål, der kræver god loftshøjde. Endelig er der en fritliggende rundbuehal på 360 m2, som bruges til maskinlade.

Prydhaven har blomstrende buske og træer, der giver hygge og læ. En frodig frugthave med bærbuske, æble- og pæretræer samt levende hegn afgrænser have og gårdsplads ud til markerne og op mod den karakterfulde allé.
Ejendommen har installeret jordvarmeanlæg fra 2012, der drives af husstandsvindsmøllen, der har ordning med retursalg af el til elselskabet.


Ejendom under omvurdering til Villa:
Køber er gjort bekendt med, at ejendommen er under omvurdering på grund af at køber overtager 1,2 ha, af en ejendom på 17,2 HA og at de i salgsopstillingen anførte ejendomsskatter og ejendomsværdiskat kan blive ændrede som følge af en ændret vurdering. Dette vil få konsekvens for købers fremtidige ejerudgift. Køber kan ikke gøre krav gældende som følge heraf, hverken mod sælger eller mod medvirkende ejendomsmægler.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.