Willemoesgade 3, 4. th., 2100 København Ø

4 sals lejlighed hvor lyset brager og masser af plads

LejlighedenHer udbydes en stor 4. sals lejlighed med et fantastisk lys i hele lejligheden.
Du kommer ind i en rummelig entre med plads til overtøj sko mm.
I det store køkken-al rum brager lyset ind og der er plads til det helt store spisebord og en stor køkkenbordplade med plads til flere arbejdsstationer. Køkkenet rummer allerede gaskomfur med emhætte køle/fryseskab og opvaskemaskine og fra pladsen ved køkkenvasken er der udsigt til gårdhaven.
Soveværelset er opdelt med skillevæg for at udnytte pladsen bedst muligt til en åben garderobe. Fra soveværelset kan man træde direkte fra sengen og ud på en nordvestvendt tagterrasse.
Ud mod Willemoesgade er 3 stuer en suite. Den ene bruges som børneværelse, det andet som opholdsstue og det sidste indeholder trappen videre op til 5. sal, hvor der er et stort værelse (gammelt pigeværelse), som også hører til lejligheden. Her findes endvidere et depotrum.
Lejlighedens badeværelse er klassisk indrettet med tidsløse hvide fliser fra gulv til luft. Det indeholder en stor bruseniche og et vindue ud mod gårdhaven.
OmrådetWillemoesgade og området på Østerbro har alt hvad hjertet ønsker i form af indkøbsmuligheder, shopping, kultur og restaurant- & cafémiljø.
Willemoesgade, som er opkaldt efter søhelten Peter Willemoes, er anlagt i 1880erne er stadig brostensbelagt og allé beplantet med Rønnetræer på begge sider af gaden fra 1910.
Gadens arkitektur kan beskrives som Berlinerinspireret~~med talrige ornamenter og udsmykninger, men holdt i forholdsvis disciplinerede rammer. De to vestligste hjørnebygninger, der afslutter Willemoesgade op mod Østerbrogade, er karakteristiske tvillingebygninger med hjørnetårne og~, opført i~~. De to~~~ligger som~~or~~og kan ses langvejs fra.
Alle bebyggelser i gaden har enten høj eller middel bevaringsværdi og der har boet et hav af prominente personligheder i tidens løb lige fra malere operasangere til baronesser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.