Enghavevej 68, st. tv., 1674 København V

Fremragene erhvervslokaler på Enghavevej

Fremragende erhvervslokaler på Enghavevej 68, København V
Vi præsenterer en fantastisk mulighed for at erhverve lækre erhvervslokaler på attraktive Enghavevej 68 i hjertet af København.

Lokalerne består af 84 m2 fordelt på forlokale (42 m2) hvor der er to store glasvinduer og glasdør med elektronisk gittersikring, og baglokaler (ca. 40 m2) hvor der findes tekøkken og toilet. Der er to tilgængelige trapper fra for- til baglokale som giver rig mulighed for at indrette lokalerne til ønsket formål.
Gulvet st. plan er belagt med klinker og der er højt til loftet.

Fra baglokalet et der brandsikret dør ud til bagtrappen som fører ud til foreningens hyggelige gårdhave med stole, borde, grønne områder, drivhus mm. Bagtrappen fører ligeledes ned til endnu et kælderrum der tilhører lokalerne.

Lokalernes indretning gør det muligt at have både kontor, showroom, salon, atelier mm. Der er privat nedgang til depotrum i kælderen via gulvlem.
De store vinduer går ud mod det brede fortov til Enghavevej hvor der er gode parkeringsmuligheder, masser af forbipasserende mennesker og det er muligt at opsætte et lille bord med stole for at bidrage til den hyggelige atmosfære.

Enghavevej 68 ligger i et attraktivt dynamisk erhvervsområde med fremragende tilgængelighed til offentlig transport, herunder bus- og togforbindelser. Området er kendt for sin livlige atmosfære og nærhed til caféer, restauranter og andre nødvendige bekvemmeligheder.
Disse erhvervslokaler er velegnet til en bred vifte af anvendelser. Den fleksible indretning giver mulighed for at skræddersy pladsen efter dine specifikke behov.

Tag skridtet mod din virksomheds fremtid og kontakt os i dag for en fremvisning eller for yderligere oplysninger.

Ring til 4045 2016 eller send en e-mail til kontakt@hansenbolig.dk.
Grib muligheden for at investere i en ejendom, der kombinerer funktionalitet, modernitet og en central beliggenhed.
Enghavevej 68 venter på dig, og jeg hjælper dig igennem processen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.