Kobbelvænget 39, 3. tv., 2700 Brønshøj

3. sal 3. værelses lejlighed med elevator og altan.

Indbydende 76 kvm andelslejlighed med Utterslev Mose som nærmeste nabo.

Kobbelvænget ligger mellem det naturskønne Utterslev Mose og den historiske Vestvold, der for 100 år siden var et avanceret forsvarsanlæg, som nu bruges som rekreativt område for kvarterets beboere.
Lejligheden er tæt på skoler, indkøbsmuligheder og Fitness World. Der er gåafstand til flere buslinjer samt cykelafstand til Husum Station. hvorfra toget bringer dig til Københavns centrum på 15 minutter.

Ejendommen er forsynet med indbydende udendørs fælles arealer for beboerne og gode parkeringsmuligheder.
Bygningen er velholdt og foreningen sund. Opgangen har elevator og hvert plan har egen affaldsskakt.

Lejligheden er indrettet med en mellemgang/fordelingsgang, der giver adgang til alle rum i lejligheden, hvor der er en god rumfordeling. Den store lyse stue er forlænget med en vestvendt altan, som efter vejrforholdende kan lukkes helt til med glasruder eller være helt åben i eftermiddagssolen.
Der er to soveværelser med gode indretning muligheder. Køkkenet fremstår i god stand, det er åbent og lyst og indeholder solide nyere hårde hvidevare.

Boligforeningen har indrettet legepladser til børnene og givet plads til aktiviteter til de voksne såsom en Akvarieklub, Fiskeklub, Syklub og en Vinklub, alle styret af foreningens beboere. Foreningen byder også på grillplads, samt vaskekælder til fri afbenyttelse.

Foreningen er tilsluttet fælles Tv, Internet og Telefon som kan tilkøbes hver for sig.
Ring i dag på: 31417020 for en privat fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.