Charlotte Muncks Vej 21, 1. tv., 2400 København NV

Hyggelig lys studio lejlighed med fransk altan og frit udsyn til begge sider.

Lejligheden ligger i et roligt kvarter lige ved Bispebjerg Hospital, Grundtvigskirken og tæt på det store rekreative område Utterslev Mose. Her er en velassorteret nærkøbmand lige uden for døren. Beliggenheden er ideel, tæt på alle byens uddannelsesinstitutioner.

Området har igennem de senere år gennemgået stor forvandling. Her finder du det berømte Bakkehus opført af arkitekten Bjørn Nørgaard. Her er Nørrebroparken med cykelruten, når du skal til city, eller ved at benytte de off. transportmidler, som går lige uden for døren.

Boligen har en stor lys opholdsstue, som er indrettet med soveafdeling, spiseafdeling og hyggekrog. Den franske altan giver et godt lysindfald, og det lyse plankegulv bidrager til indtrykket af en sund lys lejlighed.
Det veldisponerede køkken er indrettet med spiseplads, her er en god arbejdsbordplade og et stort vindue, hvor udsigten kan nydes med de skiftende farver i naturen, lige uden for døren finden affaldsskakten.
Badeværelset er udstyret med badekar lige under vinduet og har lyse fliser på væggene. Man går på et smukt lyst terrazzogulv. Entreen har et stort garderobeskab med plads til overtøjet.

I underetagen af bygningen er der et velfungerende vaskeri, her cykelkælder og depotrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.