Lyrskovgade 24, 1. tv., 1758 København V

2. værelses lejlighed med direkte udsigt til Enghaven.

Lyrskovkvarteret er et område som har en atmosfære der skal opleves.

Til den ene side er Carlsberg Bryggerierne under forvandling til et helt specielt område, der er ved at blive en ny by i byen. Det vil ikke være forkert at sammenligne dette kvarter med den vækststemning, der i mange år har kendetegnet Berlin. Her finder du allerede mange nye kunst og kulturtilbud indenfor den eksperimenterende genre, og Professionshøjskolen UCC er her i gang med at bygge mere end 55.000 kvadratmeter. Mere end 10.000 studerende og omkring 800 medarbejdere vil få deres daglige gang på Campus Carlsberg.

Til den anden side finder du Enghaveparken, der er en grøn oase midt i stenbroen. Her bagved finder du det etablerede spillested Vega, samt et af Københavns bedste Kulturhuse, og omkring Enghave Plads er der indkøbsmuligheder for enhver smag. Her lever det moderne Cafe liv side om side med de værtshuse, som har overlevet mange generationer.

I kort afstand finder du hovedstrøget Vesterbrogade og Istedgade med sin internationale atmosfære.

Lejligheden består af:
· Entre garderobe.
· Opholdsstuen har rigelig plads til både spisebordet og hyggekrogen, hvor udsigten direkte til Enghaven kan nydes fra den franske altan.
· rummelige soveværelse, der har et stort indbygget skab.
· Køkkenet med masser af skabsplads. Her er en god arbejdsbordplade hen foran vinduet med udsigt til gårdhaven.
· Badeværelset har bruseniche med musaikfliser og håndvask, og der er terrazzo på gulvet.

Gårdhaven har flere hygge- og lækroge med forskellige beplantninger, legeplads til den yngre generation samt plads til at tørre tøj.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.